Rezervare Online

Pentru rezervari online folositi formularul de mai jos in care completati datele dvs personale impreuna cu autoturismul pe care doriti sa parcurgeti scolarizarea alaturi de noi:

In cel mai scurt timp de la trimiterea acestuia, vei fi contactat prin e-mail  pentru a lua la cunostinta procedura de inscriere.
Campurile insemnate cu * sunt obligatorii. 

Va multumim.

 

Termeni-Confidentialitate
Colectăm conținutul și alte informații pe care le oferi când utilizezi Serviciile noastre 

Va informam ca am actualizat Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate de pe site pentru a ne alinia noului regulament nr. 679/2016, privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018. 

Atragem atentia asupra faptului ca orice colectare, prelucrare si trasfer de date cu caracter personal furnizate de dumneavoastra se realizeaza in conformitate cu legislatia privind protectia datelor aplicabila la nivelul Uniunii Europene, cu prevederile Regulamentului general privind protectia datelor ( RGPD) care va intra in vigoare la data de 25.mai.2018,  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Societatea colecteaza anumite categorii de date cu caracter personal care va apartin si pe care dumneavoastra ni le furnizati in mod direct prin utilizarea Site-ului, respectiv prin parcurgerea informatiilor vizualizabile prin intermediul Site-ului, inserarea anumitor date pentru  informatii Societatii.

Va asiguram ca datele dumneavoastra cu caracter personal precum si pastrarea confidentialitatii acestora sunt de o importanta semnificativa pentru Societate.
Ca atare, vom lua masuri ferme in vederea asigurarii securitatii datelor personale prelucrate, si le vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate cum ar fi ( înscriere scoala de soferi în vederea pregatirii teoretice si practice ,testimoniale ). Masurile de securitate vizeaza protectia datelor impotriva pierderii, abuzurilor, accesului neautorizat, impotriva dezvaluirii, a diseminarii sau transmiterii prin orice alt mod, precum si impotriva modificarii sau distrugerii acestora.
Dacă se schimbă dreptul de proprietate sau de control parțial sau total asupra Serviciilor noastre și a activelor asociate, este posibil să transferăm informațiile tale către noul proprietar.

Noul regulament aduce mai multa transparenta si incredere in relatia client - furnizor pe fondul partajarii principiilor in care datele personale ale clientului persoana fizica sunt colectate si procesate.

 

Consideram ca este important sa va protejam confidentialitatea si sa va informam cu privire la  modul in care utilizam datele dvs. personale.


DETALII CURSANT:DETALII AUTO:DOTARI PARC AUTO
DOTARI SALA CURS
INSCRIERE ONLINE