Despre Noi

Din anul 1995 viziunea noastra este reprezentata printr-un mediu de afaceri sănatos, care functionează dupa principii morale etice, sanatoase și rezultate corecte.

- Vă mulțumim că ne alegeți de fiecare dată, că aveți încredere în noi, că ne recomandați, că reveniți pentru a adăuga noi categorii !

- Vă mulțumim pentru că datorită vouă CUSTOM cește de la an la an ! Pentru noi fiecare client este special și ne dorim ca fiecare dintre voi să rămână cu zâmbetul pe buze în urma serviciilor noastre.

- Facem întotdeauna ceea ce promitem că facem, când promitem că facem.
- Avem grija să pastrăm o relație apropiată cu toți clienții si partenerii noștri. 
- Pentru a fi mai buni an de an pentru clientii nostri, investim in dezvoltarea noastra prin: achiziționarea de noi autovehicule, manuale de legislatie rutieră actualizate și de toată logistica necesară.

 

- In acelasi timp, ne informam in permanență astfel incat sa fim la zi cu cele mai noi metode de pedagogie.

A gasi o scoala de soferi este usor, a alege este un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate.
La scoala de soferi CUSTOM va asteptam cu: corectitudine, sinceritate, tarife permanent sub salariul minim pe economie.

 

Din 1995 Scoala de Soferi CUSTOM te ajuta sa faci primul pas pentru obtinerea Permisului de Conducere. Noi te invatam cum sa conduci cu ajutorul autovehiculelor din dotare in stare tehnica ireprosabila.

Scoala CUSTOM iti dezvaluie arta condusului cu ajutorul unui Colectiv tanar, planuri mari, ambitii, insa toate dominate de respect fata de om si calitate in serviciile prestate.

Cu Scoala CUSTOM, poti uita de vechile autovehicule pentru ca dispunem de un parc propriu conform standardelor legislative. Aria noastra de pregatire practica acopera, deserveste toate zonele orașului.

 

 

Noi iti venim in intampinare exact cu ceea ce tu cauti.

 

 

Scopul scolii de soferi CUSTOM – Arad este de a oferi servicii probabil la cea mai bună calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtine permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.

Instructorii auto-moto autorizați ARR isi desfasoara activitatea pe baza unei programe scolare bine fundamentata, conceputa pentru asimilarea corecta si completa a cunostintelor si depriderilor necesare conducerii. Sunt rabdatori si , posedand o buna cunoastere a psihicului uman, o sa te ajute sa inveti intr-o atmosfera relaxanta sa conduci si sa te comporti ca un profesionist atunci cand esti la volan. La fiecare sedinta instructorul Auto – Moto preda tema prevazuta in programa scolara si parcurge traseul adecvat instruirii cunostintelor.

Profesori legislatie rutieră autorizati ARR cu inalta calificare in legislatia rutiera si pedagogie.

 

Avantajele pe care le ofera Scoala de Soferi CUSTOM Arad

  • Biroul de inscriere cat si sala de legislatie rutiera sunt amplasate in zona centrala a orasului.
  • Sala de legislatie rutiera dotata cu toata aparatura necesara desfasurarii unui proces de invatamant conform normelor impuse: video-proiector, calculatoare cu monitoare touch screen cu soft-uri autorizate ARR, pentru categoriile AM,A1,A2,A,B,C,E,D din data de baze a politiei (DRPCIV), planse didactice etc.
  • Aer conditionat in sala de pregatire teoretica si in autovehicule.
  • Posibilitatea cursantilor de a procura materialele didactice si suporturile de curs de care au nevoie direct de la secretariatul scolii.
  • Program flexibil pentru orele de conducere  ( L,M,M,J,V ) Sâmbătă-Duminică opțional.
  • Pregatirea orelor de conducere se efectueaza  pe traseele pe care de obicei se sustine examenul.
  • Toti cursantii sunt pregatiti si verificati de noi inaintea sustinerii examenului cu organele de politie, astfel incat procentajul celor care obtin permisul de conducere, sa fie cel mai bun și unul corect, real.
  • Consiliere telefonica in orice problema legata de activitatea dumneavoastra la scoala de soferi de Luni – Sambata intre orele 10:00 – 18:00
  • Programarea vizitelor la Cabinetul Medical si cel Psihologic, necesare scolii de soferi, astfel incat sa pierdeti cat mai putin timp.
  • Consiliere si pregatirea dosarului la scoala de soferi, in vederea sustinerii examenului final.

Varsta minima pentru inscriere la scoala de soferi categoriile "A2,B" la momentul inscrierii poate sa fie de 18 ani fara 3 luni.
Pentru categoriile,"AM,A1" varsta minima 16 ani fara 3 luni, pentru categoria "A" varsta minima 24 ani fara 3 luni  sau 20 ani daca exista categoria "A2" de minim 2 ani. Pentru categoriile "C,CE" varsta minima 21 ani fara 3 luni,  iar categoria "D" 24 ani fara 3 luni.

Conform unor principii didactice, care exista si in învatamantul de stat, participarea la ore este permisa numai acelei/acelor persoane care urmeaza cursul de pregatire. Deci, în autovehiculul scoala nu trebuie sa existe decat cursantul si instructorul, iar numai in situatia in care,instructorul accepta o pregatire impreuna cu un alt cursant,obligatoriu din aceeasi serie si la acelasi nivel de pregatire,prin exceptie se poate afla si aceasta persoana. Este total interzisa in autovehicul prezenta unor persoane straine, din partea elevului sau a instructorului.Va rog sa va ganditi ca raspunderea pentru accidentele facute cu autovehiculele "Scoala",revine atat instructorului cat si elevului. Deci nu unei alte persoane,care logic nu poate exista.V-ati gandit ce reactie poate avea un copil aflat pe bancheta din spate,sau o discutie a instructorului cu o terta persoana,care i-ar distrage atentia de la activitatea elevului?.
Vă recomandăm sa mergeti fara insotitori la orele de conducere, veți fi mai relaxati si veți intelege mai mult. 

Mult succes ! 
Alege sa conduci NU sa stai pe bancheta din spate ! Viața are prioritate !

 

 Mai bine să fim criticați pentru ceea ce suntem, decât să fim respectați pentru falsitatea pe care o cer unii de la noi !

 


DOTARI PARC AUTO
DOTARI SALA CURS
INSCRIERE ONLINE

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.