Sala Curs

A gasi o scoala de soferi este usor, a alege este un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate.
- La scoala de soferi CUSTOM va asteptam cu: CORECTITUDINE, SINCERITATE, AMBIANTA si tarife permanent sub salariul minim pe economie.

Din 1995 Scoala de Soferi CUSTOM te ajuta sa faci primul pas pentru obtinerea Permisului de Conducere. Noi te invatam cum sa conduci cu ajutorul autovehiculelor din dotare in stare tehnica ireprosabila.

Scoala CUSTOM iti dezvaluie arta condusului cu ajutorul unui Colectiv tanar, planuri mari, ambitii, insa toate dominate de respect fata de om si calitate in serviciile prestate.

Cu Scoala CUSTOM, poti uita de vechile autovehicule pentru ca dispunem de un parc propriu conform standardelor legislative. Aria noastra de pregatire practica acopera, deserveste toate zonele orasului.

 

Noi iti venim in intampinare exact cu ceea ce tu cauti.

 

Scopul scolii de soferi CUSTOM – Arad este de a oferi servicii de cea mai buna calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtine permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.

Instructorii scolii CUSTOM isi desfasoara activitatea pe baza unei programe scolare bine fundamentata, conceputa pentru asimilarea corecta si completa a cunostintelor si depriderilor necesare conducerii. Sunt rabdatori si , posedand o buna cunoastere a pshicului uman, o sa te ajute sa inveti intr-o atmosfera relaxanta sa conduci si sa te comporti ca un profesionist atunci cand esti la volan. La fiecare sedinta instructorul Auto – Moto preda tema prevazuta in programa scolara si parcurge traseul adecvat instruirii cunostintelor.

Profesori autorizati ARR cu inalta calificare in legislatia rutiera.

Avantajele pe care le ofera Scoala de Soferi CUSTOM Arad

  • Biroul de inscriere cat si sala de legislatie rutiera sunt amplasate in zona centrala a orasului.
  • Sala de legislatie rutiera dotata cu toata aparatura necesara desfasurarii unui proces de invatamant conform normelor impuse : video-proiector, calculatoare cu monitoare touch screen cu soft-uri autorizate ARR pentru AM,A1,A2,A,B,C,CE,D. Planse didactice, manuale actualizate pt AM,A1,A2,A,B,C,CE,D etc.
  • Aer conditionat in sala de pregatire teoretica si in autovehicule.
  • Posibilitatea cursantilor de a procura materialele didactice si suporturile de curs de care au nevoie direct de la secretariatul scolii.
  • Program flexibil pentru orele de conducere.
  • Pregatirea orelor de conducere se efectueaza pe traseele pe care se sustine examenul.
  • Toti cursantii sunt pregatiti si verificati de noi inaintea sustinerii examenului cu organele de politie, astfel incat procentajul celor care obtin permisul de conducere, sa fie cel mai bun.
  • Consiliere telefonica in orice problema legata de activitatea dumneavoastra la scoala de soferi de Luni – Sambata intre orele 10:00 – 21:00
  • Programarea vizitelor la Cabinetul Medical si cel Psihologic, necesare scolii de soferi, astfel incat sa pierdeti cat mai putin timp.
  • Consiliere si pregatirea dosarului la scoala de soferi, in vederea sustinerii examenului final.

 

Varsta minima pentru inscriere la scoala de soferi categoriile "A2,B" la momentul inscrierii poate sa fie de 18 ani fara 3 luni. Pentru categoriile, "AM,A1" varsta minima 16 ani fără 3 luni,  pentru categoria "A" varsta minima 24 ani fără 3 luni sau 20 ani daca exista categoria "A2" de minim 2 ani. Pentru categoriile "C,CE" varsta minima 21 ani fără 3 luni iar categoria "D" 24 ani fără 3 luni.

 


DOTARI PARC AUTO
DOTARI SALA CURS
INSCRIERE ONLINE

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.